Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Levering binnen 3 werkdagen
Thuis voelt als kantoor
Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Levering binnen 3 werkdagen
Thuis voelt als kantoor

Voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven heeft Thuiswerkplek Verhuur op-maat-oplossingen om werknemers te faciliteren met een goede werkomgeving. Door het huren van bijvoorbeeld een bureau inclusief bureaustoel zorgt Thuiswerkplek Verhuur ervoor dat werknemers ook in de thuisomgeving ergonomisch kunnen werken.

Eigen online omgeving

Voor bedrijven die structureel haar personeel willen voorzien van ergonomische werkplekken creƫren we graag op maat een online omgeving waar de werkgever de producten ter beschikking stelt. De factuur gaat op die manier verzameld naar de werkgever, het meubilair naar de werknemer.

Volledig ontzorgen

Naar wens is brengen, halen en onderhoud van het meubilair inbegrepen. Op die manier heb jij als werkgever geen omkijken meer naar een goede werkplek voor jouw belangrijkste kapitaal; je personeel.

Ergonomisch consult

Thuiswerkplek Verhuur biedt bedrijven de mogelijkheid om ook thuis de werkplek ergonomisch in te stellen. Onze persoonlijke consultant kan naar wens op afstand of middels een bezoek werknemers helpen bij de instelling van de werkplek. Op die manier borg je dus een goede werkhouding en meer werkplezier van je personeel.

Contact met Thuiswerkplek Verhuur