Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Levering binnen 3 werkdagen
Thuis voelt als kantoor
Hoe langer je huurt, hoe meer voordeel
Levering binnen 3 werkdagen
Thuis voelt als kantoor

Concept

Thuiswerkplek Verhuur vond haar oorsprong in 2016. Destijds begon het met verhuren van meubilair aan (inter)nationale studenten die op tijdelijke basis in Nederland verblijven en inmiddels doorgegroeid naar een concept wat voorziet in volledige inrichtingen voor expats en de verhuur van ergonomische werkplekken.

Het verhuren van thuiswerkplekken is ontstaan vanuit de vraag uit het bedrijfsleven tijdens de Coronapandemie. Ergonomisch werken is namelijk een begrip wat enorm belangrijk is om goed te functioneren. Thuis is die norm echter vaak ver te zoeken. Door thuiswerkplekken te verhuren ontzorgt Thuiswerkplek Verhuur in die behoefte. Leveren, montage, halen en onderhoud zijn daarbij naar wens bij inbegrepen. 

Van duurzaam naar circulair

Thuiswerkplek Verhuur heeft de ambitie om binnen 5 jaar voor 80 procent van het meubilair een circulaire bestemming te vinden. Het meubilair wat we zelf produceren is grotendeels al circulair. Voor de andere producten zoeken we zo snel mogelijk een oplossing die passend is bij een circulaire manier van werken. Draag jij door meubilair bij ons te huren jouw steentje bij?  

Neem contact met ons op